Bajkom k tajchom

Daruj 2% z dane na údržbu cyklotrás Bajkom k tajchom

Po roku sme tu opäť s výzvou, aby ste mysleli na cyklotrasy Bajkom k tajchom pri Vašom ROZHODOVANÍ, kde sa použijú 2% z Vašej dane z príjmu za rok 2018. Pomôže nám každé darované EURO pri udržiavaní a skvalitňovaní infraštruktúry cyklotrás Bajkom k tajchom. Napríklad výroba jednej cyklosmerovky stojí 9 €, kým neprajník cyklotrás zničí cyklosmerovku v priebehu minúty. Naša práca na cyklotrasách Bajkom k tajchom je tak ako v minulosti dobrovoľná. Žiadne skryté odmeny za koordináciu projektu u nás neexistujú. Všetky darované peniaze sú použité len na cyklotrasy Bajkom k tajchom.

V minulom roku ste nás podporili sumou 2179,31 EUR. Ďakujeme za Vašu dôveru.

O použití spomínaných finančných prostriedkov sme informovali v článku tu.

Tento rok budeme okrem údržby cyklotrás a flow trailu Helligon pokračovať v obnove značenia cyklotrás Bajkom k tajchom najmä vo Vyhnianskej a Belianskej oblasti. Maľované značenie na stromoch, stĺpoch pomaly zaniká či už vplyvom počasia, hospodárskych zásahov lesníkov alebo zásluhou vandalov a neprajníkov projektu cyklotrás Bajkom k tajchom.
Ak sa rozhodnete poukázať nám 2% z dane a ste zamestnanec, tak ste mali do 15.02.2019 požiadať svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov fyzických osôb. Zamestnávateľ Vám môže aj v tomto období dodatočne vystaviť Potvrdenie o zaplatení dane, ktoré je potrebné spolu s Vyhlásením o poukázaní sumy 2% zaplatenej dane zaslať do 30. 04. 2019 na Vašu pobočku Finančného úradu SR (Daňový úrad).

Ak si Daňové priznanie k dani z príjmov robíte sami, tak v oddiele VIII. (typ tlačiva A, strana 5.) alebo v oddiele XII. (typ tlačiva B, strana 11.) vyplňte nasledovné identifikačné údaje:

 

IČO: 42310504
právna forma: občianske združenie
obchodné meno: Bajkom k tajchom
ulica: Kopanice
číslo: 880
PSČ: 96661
obec: Hodruša-Hámre

 

NEZABUDNITE sa podpísať aj v oddieloch určených pre výpočet  sumy 2% z dane daňového priznania. Ak tam bude chýbať Váš podpis, peniaze nám nebudú poukázané. Podobným spôsobom postupujú právnické osoby (firmy), ak sa rozhodnú poukázať 1% z dane pre náš projekt cyklotrás. Právnické osoby majú možnosť rozdeliť svoj podiel zaplatenej dane medzi viacerých prijímateľov 1% z dane.

 

Ďakujeme …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Ďalšie články

Máme toho viac, tu je najbližších 6 článkov.